Om denne blog

“Good tools are coming at such a rapid rate that it is probably time for some kind of journalistic version of Consumer Reports, which would test and rate them in an organized way and let everyone know what’s taking off.”

Erik Newton, senior adviser to the president at Knight Foundation

Jeg bilder mig ikke ind, at jeg ene mand kan leve op til Erik Newtons ønske. Men jeg vil gøre et forsøg på at rydde lidt op i internettets store værktøjskasse. Det er nemlig lidt af et gedemarked her på nettet, for hvilket værktøj eller app skal man bruge, når man vil redigere video og fotos, indsætte et kort med flere punkter eller vise data med en flot graf?

Følg med, når jeg rydder ud i værktøjskassen og kom endelig med bud på gode værktøjer. Eller kast dig selv ud i det med denne liste over spændende værktøjer.

Svaret kan være svært at finde med så mange muligheder. Jeg vil med denne blog forsøge at finde frem til de gode, nemme værktøjer, beskrive og anmelde dem, samtidig med at jeg selv lærer dem at kende og bruger dem.

Derudover finder du her på siden gode redskaber for mobiljournalister (mojos) samt værktøjer til sociale medier og drone-flyvning.

/// Silas Bang
Videoredaktør hos JFM

Følg mig på twitter @dendigitalejour og @silasbang eller send mig en mail på mail@dendigitalejournalist.dk

CVR: 40922792