Skip to main content

Hvad skal i en mojos taske?

En mobiljournalist kan klare sig kun med sin smartphone. Men ude i marken er udstyr med til at forbedre det endelige produkt betydeligt. Her er, hvad jeg har pakket i min taske.

Det er bestemt muligt, at optage, redigere og udgive et web-tv-indslag kun ved hjælp af sin smartphone. Men lyden bliver næppe alt for god, og billederne vil sikkert være lidt for rystede.

Det kan gøre videoen meget autentisk under for eksempel en demonstration, optøjer og den slags, men det får ikke din video til at adskille sig ret meget fra de videoer, alle de “almindeligt dødelige” kan optage og smide op på de sociale medier på ingen tid. Hvis du ønsker et mere professionelt slutprodukt, kræver det udstyr.

Herunder finder du det udstyr, som jeg har i min taske ved mojo-opgaver. Jeg har ikke altid det hele med, men det hele er brugbart i forskellige situationer.

Det er dog ikke en facitliste, og man kan sagtens klare sig med mindre eller andet udstyr, men det er udstyr, som i hver fald har været med til at forbedre mine mojo-indslag.

Før musen hen over billedet for at få mere information om hvert produkt. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.